Hout lasergraveren

Eenvoudig lasergraveren in hout met Fleva Products

Als u een gravure wil laten maken in een oppervlak dat van hout is gemaakt, dan raden we u aan om dit te laten doen door middel van lasergraveren. Dit is een effectieve methode waarmee u een hoge mate van detail kunt bereiken. Bij deze manier van graveren weet u ook zeker dat het gegraveerde permanent op het hout blijft staan. Fleva Products beschikt over de apparatuur en kennis om elke gravure op hout mogelijk te maken. Als u bijvoorbeeld een barcode, logo of foto op hout gegraveerd wil hebben, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We helpen u graag verder en dienen u ook van advies als u nog wat vragen heeft over hoe de gravure er uit moet komen te zien.

Hout lasergraveren

Hout graveren is een manier om een afbeelding op een houten oppervlak te krijgen. Er zijn verschillende methodes om dit te doen, maar het graveren met een laser is de meest effectieve. We raden u aan om de mogelijkheden van graveren op hout eens goed met elkaar te vergelijken. We hebben een laser voor u klaarstaan waarmee we tot in de kleinste details een afbeelding kunnen maken. Als u een logo heeft waar veel details in zitten, dan hoeft u er bij ons niet bang voor te zijn dat deze details misschien verloren gaan bij het overzetten naar hout. Onze software stuurt de laser dusdanig aan dat deze uw logo perfect reproduceert.

Meer weten over hout lasergraveren?

Als u een afbeelding op hout wil laten graveren en u heeft hier vragen over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder en kunnen u alles vertellen wat u maar wil weten. Op onze website kunt u ook een kijkje nemen, hier staat een grote hoeveelheid informatie over ons bedrijf, hout lasergraveren en de andere materialen waar u door ons een gravure op kunt laten maken. Hier leest u ook alles over lasersnijden, een andere dienst die wij u kunnen leveren.

Snijplank-graveren-1024x768
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring