RVS lasergraveren

RVS lasergraveren met Fleva Products

U heeft een logo, foto of barcode die op RVS gegraveerd moet worden? Kijk dan eens bij de mogelijkheden die Fleva Products u op dit gebied allemaal kan bieden. Wij beschikken over een zeer geavanceerde laser waarmee we u graag van dienst zijn. Met behulp van rvs lasergraveren kunt u een mate van detail bereiken die niet haalbaar is met andere manieren van graveren. Daar komt bij dat een gravering die is gemaakt met een laser ook permanent is. Zo weet u zeker dat die gravering die u maakt ook over een x-aantal jaren nog steeds duidelijk te zien is. Als u meer wil weten over rvs graveren met een laser, dan geven we u graag alle informatie die u nodig heeft.

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een relatief nieuwe manier van graveren die al snel heeft bewezen goede resultaten op te leveren. Er wordt een zeer dunne laserbundel gebruikt waarmee razendsnel over het rvs wordt gegaan. Deze bundel wordt hierbij aangestuurd door een scanner, die de afbeelding die gegraveerd moet worden tot in de kleinste details voor u kan graveren. Dit werkt door middel van de absorptie van het laserlicht, die een onomkeerbare verandering van het gegraveerde oppervlak tot gevolg heeft. Rvs lasergraveren is een snelle, flexibele manier van graveren, zodat er in zeer korte tijd zeer veel gegraveerd kan worden.

Met behulp van het graveren met een laser kunt u niet alleen RVS, maar ook vele andere soorten materiaal bewerken. U kunt daarbij denken aan plexiglas, acrylaat en aluminium, maar bijvoorbeeld ook hout, glas en leer. We leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van lasergraveren. Daarnaast zijn wij ook de expert op het gebied van lasersnijden. Al uw vragen hierover kunnen we in een vrijblijvend gesprek voor u beantwoorden.

gegraveerde-aluminium-typeplaatjes
naambord-van-rvs
rvs-naambord-casa-bonathe
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring