Professioneel bewerken van kunststoffen

De mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van kunststoffen zijn eindeloos. Kunststof is namelijk een erg praktische en veelzijdige materiaalsoort. Daarnaast is kunststof ook nog eens betaalbaar. Door de vele voordelen van kunststof, wordt het materiaal veel gebruikt bij de productie van diverse onderdelen en halffabricaten. Uiteraard zitten er veel verschillen tussen verschillende kunststofsoorten. Om die reden is het belangrijk om de juiste bewerkingsmethode toe te passen. De bewerking van kunststof vraagt om de nodige kennis en ervaring. Daarnaast is het essentieel om tijdens het bewerkingsproces geschikte machines te gebruiken. Wanneer er met bovenstaande zaken rekening wordt gehouden, is het mogelijk om halffabricaten van zeer hoge kwaliteit te creëren.

Alles voor het bewerken van kunststoffen

Er zijn meerdere verschillende manieren om kunststoffen te bewerken. U kunt er voor kiezen om kunststof te laten frezen, lasersnijden, buigen, verlijmen of lasergraveren. Al deze manieren van kunststofbewerking vereisen hun eigen techniek en kennis. Ook de juiste machines en gereedschappen zijn van belang om de bewerking van het kunststof succesvol uit te kunnen voeren. De volgende kunststoffen kunnen we bij Fleva Products eenvoudig voor u bewerken:

Wilt u een ander type kunststof laten bewerken? Er zijn meer kunststoffen die wij kunnen bewerken. Per vraagstuk bekijken we altijd welke type kunststof het meest geschikt is.

De bewerking van kunststoffen bij Fleva Products

Wilt u een kunststof product op de markt brengen? Heeft u hiervoor een bepaalde vorm in gedachten die niet zomaar geproduceerd kan worden? Het is belangrijk om tijdens de ontwikkelfase al te schakelen met de juiste partij. Wanneer u dit doet, krijgt u het juiste advies over de beste bewerkingsmethode en de juiste materiaalkeuze. Door advies van een specialistische partij als Fleva Products in te winnen, bespaart u tijd en kosten. Fleva Products is jarenlang actief in de branche en heeft de kennis, ervaring en machines in huis om kunststoffen te bewerken. Vrijwel alle kunststoffen en bewerkingsmethoden behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten over het bewerken van kunststoffen?

Een goede partner is belangrijk als u kunststof tot een halffabricaat wil laten bewerken. We geven u graag vrijblijvend advies en bekijken samen met u hoe we het meest geschikte kunststof kunnen bewerken. Bel, mail of vul het contactformulier onderaan deze pagina in zodat we uw project, van begin tot eind, succesvol uit kunnen werken.

kunststof-frezen-met-freesmachine
plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking
machine-bezig-met-lasersnijden
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring