Kunststof bewerken

Professioneel bewerken van kunststoffen

Heeft u een bedrijf dat een product op de markt wil brengen dat gemaakt is van kunststof? Heeft u hiervoor een bepaalde vorm in gedachten die niet zomaar eenvoudig geproduceerd kan worden? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Fleva Products. Wij hebben namelijk de kennis, ervaring en machines in huis om kunststof te bewerken. We kunnen met praktisch elke soort kunststof wel uit de voeten. De bewerking van kunststoffen mag met recht onze specialiteit worden genoemd. Wij zijn dan ook bij uitstek het bedrijf om in te schakelen als u tegen een voordelige prijs een top halffabricaat geleverd wilt krijgen.

Alles voor het bewerken van kunststoffen

Er zijn meerdere verschillende manieren om kunststoffen te bewerken. U kunt er voor kiezen om het te laten frezen, verspanen, buigen of graveren. Al deze manieren van kunststofbewerking vereisen hun eigen techniek en kennis. Bij Fleva Products hebben wij deze kennis in huis. We raden u dan aan om gewoon eens contact met ons op te nemen, bij voorkeur al zo vroeg mogelijk in de ontwikkelfase. Als u ons namelijk aan tafel heeft zitten, dan heeft u een partner die kan adviseren over methode en materiaal. Dit heeft als voordeel dat wij u het advies kunnen geven waarmee u de kosten zo laag mogelijk kunt houden.

Meer weten over het bewerken van kunststoffen?

Het is belangrijk om een goede partner in uw hoek te hebben als u een kunststof wilt laten bewerken voor een halffabricaat. Fleva Products is een bedrijf dat al heel wat jaren actief is op het gebied van productie en bewerking van kunststof halffabricaten. We hebben dan ook de kennis in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Neemt u gewoon even contact met ons op als u een afspraak met ons wilt maken.

kunststof-frezen-met-freesmachine
plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking
machine-bezig-met-lasersnijden
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *
  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring