Kunststof frezen

Professioneel kunststof frezen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststof voor u kan frezen? Dan bent u bij Fleva Products aan het juiste adres. Bij ons bedrijf vindt u de kennis en ervaring op het gebied van het frezen van kunststof die nodig is om het best mogelijke product te kunnen leveren. Wij hebben een moderne machine klaarstaan die alle werkzaamheden op het gebied van frezen voor u kan uitvoeren. Uiteraard wordt deze machine bediend door professionals die de machine van binnen en van buiten kennen. Met behulp van onze machine kunnen we min of meer alle technische kunststoffen voor u bewerken.

Aan de slag met het frezen van kunststoffen

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het frezen van kunststoffen, dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met Fleva Products. We hebben een freesmachine die is voorzien van een vacuüm werkblad dat een werkbereik heeft van 1200 bij 1200 bij 250 mm. Dankzij deze machine kunnen wij werkstukken met een zeer grote nauwkeurigheid frezen, waarbij we geen opspanmaterialen hoeven te gebruiken. We kunnen zodoende sneller werken en u een voordeliger stukprijs aanbieden. Wilt u hier meer over weten? We gaan graag een keer met u om de tafel zitten om al onze mogelijkheden en uw wensen met u door te nemen.

Laat ons uw kunststoffen frezen

Kunststof frezen is een karweitje waar u gegarandeerd een professionele partner bij nodig heeft. Het is namelijk een klus die een grote mate van nauwkeurigheid en kennis vereist. Bij Fleva Products is dit allemaal in grote mate aanwezig. Met onze machine kunnen wij voor u onder andere contourfrezen, graveren, groef frezen, verstek frezen en diepte frezen. Wilt u hier meer over weten? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Ook onze contactinformatie is hier eenvoudig terug te vinden.

Kunststof frezen 26
kunststof lasersnijden 4
Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring