Acrylaat lasersnijden

Acrylaat staat ook wel bekend als perspex, altuglas, plexiglas en PMMA. Ook wordt het wel eens acryl genoemd. Het kunststof heeft goede eigenschappen waardoor het gebruikt kan worden voor uiteenlopende toepassingen. Acrylaat lasersnijden is geen probleem en deze kunststof is verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en afmetingen.

Het lasersnijden van Acrylaat

Acrylaat lasersnijden is geen enkel probleem. Het lasersnijden van acrylaat kan naar iedere gewenste vorm, strakke uitsparingen uitsnijden is zeer goed mogelijk. Hierdoor gaat er weinig van het kunststof verloren en treed er ook bijna tot geen braamvorming op. Lasersnijden is een stuk nauwkeuriger dan frezen, omdat de laserstraal minder dan een tiende van een millimeter dik is. Daarnaast is lasersnijden van acryl ook nog eens een stuk sneller en zijn ingewikkelde vormen makkelijker te bewerkstelligen. Het is ook niet voor niets dat lasergesneden halffabricaten van acrylaat in allerlei branches worden gebruikt.

Fleva Products kan jou verder helpen met het lasersnijden van acrylaat halffabricaten. Wij hebben een modern & hoogwaardig machinepark en jarenlange ervaring met lasersnijden. Het lasersnijden van acrylaat met de grootste precisie is een van onze dagelijkse werkzaamheden.

Is acrylaat een goede vervanger van glas?

Acrylaat is zeer zeker een goede vervanger van glas. Wanneer een laag gewicht bij een project van belang is, wordt acrylaat vaak gebruikt. Naast dat acrylaat lichtgewicht en weersbestendig is, laat het materiaal ook meer licht door dan glas, is het sterker en goedkoper. Verder kun je acrylaat ook gemakkelijker in andere vormen produceren, bij glas is dit een stuk lastiger.

Waar wordt acrylaat nog meer voor gebruikt?

Acrylaat wordt ook gebruikt voor de volgende toepassingen:

 • Behuizingen
 • Naamborden
 • Onderdelen van machines
 • Gevelteksten
 • Reclameletters
 • Displays

Hebben wij jouw interesse gewekt over het lasersnijden van acrylaat?

Stuur ons dan je DWG of DXF files via ons offerteformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen, mailen of door ons contactformulier in te vullen onderaan deze pagina.

Of wil je meer informatie over onze productietechnieken?

pmma-lasersnijden
plexiglas-soevereinen
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring