Volledige ontzorging

Voor het bewerken van kunststoffen zit je goed bij Fleva Products. We hebben alle kennis en machines in huis om ervoor te zorgen dat jouw ideeën worden omgezet naar hoogwaardige kunststof onderdelen of halffabricaten. We ontzorgen je volledig, bieden persoonlijk advies en zorgen voor een passende oplossing. We leggen je uit waarom we voor bepaalde materialen en productietechnieken kiezen. Het uiteindelijke doel is altijd om het beste resultaat te realiseren. Dat doen we samen: jouw ideeën in combinatie met onze vakgerichte aanpak. 

Het bewerken van kunststoffen is onze passie. We zijn dagelijks met kunststoffen bezig. Lasersnijden, frezen, buigen, graveren en verlijmen. Er is veel mogelijk. 

Persoonlijk advies en technisch tekenwerk

Geen massaproductie, maar echt persoonlijk. Bij Fleva Products bouwen we graag relaties voor de lange termijn op. Het bieden van persoonlijk advies is voor ons altijd de basis van een goede samenwerking. Bij ons ben je geen nummer. Ons advies is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Neem contact op of kom eens langs om je ideeën met ons te bespreken.

Naast het bewerken van kunststoffen, zijn wij ook in staat om een duidelijk ontwerp en technisch tekenwerk voor jou te verzorgen. Tijdens onze eerste afspraak kunnen we de mogelijkheden en details bespreken. Wanneer we beiden tevreden zijn over het ontwerp, gaan we gelijk voor je aan de slag met het bewerken van kunststof onderdelen en halffabricaten. 

Samen zorgen we voor het beste resultaat

Samen bereik je het meest. Onze klanten zien ons niet als leverancier, maar veel meer als een betrouwbare partner voor de lange termijn. Wanneer jij jouw ideeën aan ons laat horen, zullen wij gerichte vragen stellen en ons professionele advies met je delen. We bekijken alle mogelijkheden en bespreken wat de voor- of nadelen van een bepaalde producttechniek zijn. Door het hier samen over te hebben, zorgen we voor het beste resultaat. Het doel is immers om jou te voorzien van op maat gemaakte kunststof onderdelen of halffabricaten van de hoogste kwaliteit.  

Onze werkwijze

Een goede samenwerking staat bij ons centraal. We bespreken je wensen en kijken naar de verschillende mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen, zijn we in staat om persoonlijk advies te bieden. Fijn om te weten: ons advies is altijd vrijblijvend. 

Onderstaande stappen geven een goed beeld van onze werkwijze. Uiteraard is het mogelijk dat we deels afwijken van deze werkwijze als we ervan overtuigd zijn dat we op een andere manier tot een beter resultaat kunnen komen. 

 • Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of mailen is uiteraard ook mogelijk;
 • Vervolgens plannen we een afspraak in; 
 • Tijdens het gesprek bespreken we jouw ideeën, verwachtingen en kijken we samen naar de mogelijkheden*. We geven advies en zullen al je vragen beantwoorden;
 • Na het geven van ons vrijblijvend advies, kunnen wij een ontwerp en een technische tekening verzorgen;
 • Bij een akkoord op het ontwerp gaan we voor je aan de slag. Niet enkel als leverancier, maar als een betrouwbare partner voor de lange termijn. 

Ben je benieuwd en wil je alvast een beter beeld van ons werk krijgen? Neem dan een kijkje tussen onze recente projecten onderaan deze pagina. 

* De prijs, kwaliteit en de levertijd van een onderdeel worden voor een deel al in de ontwerpfase bepaald. Om die reden is het maken van een keuze voor het juiste materiaal en de meest geschikte productietechniek essentieel om de prijs, kwaliteit en de levertijd te kunnen garanderen.

WAT MAAKT ONS UNIEK

RECENTE PROJECTEN


HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring