kunststof graveren

Wil je een barcode, tekst, foto of bedrijfslogo laten lasergraveren op het door jou gewenste materiaal? Dan ben je bij Fleva Products aan het juiste adres.
Fleva Products beschikt namelijk over een krachtige CO2-laser waarmee wij werkstukken van maar liefst 900 bij 600 mm kunnen lasergraveren.

Wat is lasergraveren en hoe werkt het precies?

Lasergraveren is een snelle en flexibele manier om diverse materialen te graveren. De laserbundel wordt door middel van scanners razendsnel over het te lasergraveren oppervlak bewogen. Door de absorptie van het laserlicht vindt er een onomkeerbare verandering (pigmentverandering, “verbranding”, texturering) van het graveeroppervlak plaats. Dit is lasergraveren.

Welke materialen kunnen er gegraveerd worden met de lasermachine?

Er zijn diverse materialen die zich uitstekend laten lasergraveren door onze krachtige lasermachine. Daarom vind je hieronder een kleine selectie van materialen die zich uitstekend laten lasergraveren maar ook lasersnijden.

Wat zijn de voordelen van lasergraveren?

Er zijn een aantal voordelen wat je hebt met lasergraveren ten opzichte van anderen graveertechnieken. Allereerst is lasergraveren snel en flexibel waardoor je in korte tijd veel kan graveren en kan lasersnijden. Daarnaast is de gravering door middel van lasergraveren in de meeste gevallen onuitwisbaar.
Lasergraveren is ook ideaal als er bijvoorbeeld complexe barcodes, complexe logo’s en foto’s gegraveerd moeten worden. Daarnaast biedt het betere mogelijkheden voor unieke nummering en unieke barcodes.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie over het lasergraveren van jouw halffabricaten? Neem contact met ons op.

Wil je direct vrijblijvend een offerte aanvragen?

Naast de techniek: lasergraveren kunnen wij nog veel meer technieken aanbieden:

WAT MAAKT ONS UNIEK

RECENTE PROJECTEN


HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring