Fleva Products, de specialist in kunststof halffabricaten en onderdelen

Fleva Products is jouw specialist in het bewerken van technische kunststoffen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld polycarbonaat en polyamide. Lasersnijden, frezen en buigen zijn enkele voorbeelden van de vele technieken die wij voor jou kunnen toepassen. Wij denken met jou mee vanaf de ontwikkeling van het product. Jaarlijks produceert Fleva Products duizenden op maat gemaakte onderdelen en halffabricaten van kunststof.  

 

Hoogwaardig machinepark

Fleva Products is in 2013 gestart vanuit een passie voor lasertechniek. Vanaf daar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot waar het nu is: een machinepark met daarin hoogwaardige apparatuur om met de grootste precisie projecten tot een goed eind te brengen. We zijn gespecialiseerd in het produceren van kunststof onderdelen en halffabricaten. Fleva Products beschikt of meerdere krachtige CO2- lasermachines, een moderne 3-assige freesmachine en een kunststof buigtafel. Hierdoor kunnen wij bijna alle technische kunststoffen nauwkeurig en snel lasersnijden, frezen en buigen.  

Waarom Fleva Products?

Fleva Products neemt zijn adviserende rol zeer serieus. Er is hier veel kennis aanwezig met betrekking tot materialen en productietechnieken. Ben je dus nog op zoek naar ondersteuning tijdens de ontwikkeling van het onderdeel of product? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Fleva Products. Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo ben je zeker van de juiste prijs, kwaliteit en levertijd van jouw gewenste onderdeel of product! 

Benieuwd naar de manier waarop wij voor jou tewerk gaan? Bekijk onze werkwijze of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Fleva Products, voor al jouw halffabricaten. 

 

Voor welke industrieën werken wij?

Wij werken onder andere voor de volgende industrieën: 

 • elektronica-industrie 
 • mobiliteitsbranche 
 • verlichtingsbranche
 • machinebouw 

Staat jouw industrie hier niet tussen? Dat is geen enkel probleem. Door onze manier van werken kunnen wij voor vrijwel iedere industrie kunststof halffabricaten produceren. 

Productie van kunststof halffabricaten

Voor de productie van kunststof onderdelen en halffabricaten maken we gebruik van diverse technieken: 

Ons moderne machinepark staat voor jou klaar! 

Ontwerp en technisch tekenwerk

Naast vrijblijvend advies en ondersteuning in materialen en productietechnieken, kunnen wij jouw idee ook vertalen in een ontwerp. 

Van advies tot kunststof halffabricaat, wij denken graag met je mee. 

WAT MAAKT ONS UNIEK

RECENTE PROJECTEN


HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring