Over

Fleva Products, de specialist in kunststof halffabricaten

Fleva Products is uw specialist in het bewerken van technische kunststoffen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld polycarbonaat en polyamide. Lasersnijden en frezen zijn een van de vele technieken die wij voor u kunnen toepassen. Jaarlijks produceert Fleva Products namelijk duizenden divers op maat gemaakte onderdelen en halffabricaten.  

 

Hoogwaardig machinepark

Fleva Products is in 2013 gestart vanuit een passie voor lasertechniek Vanaf daar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot waar het nu is: een machinepark met daarin hoogwaardig apparatuur om met de grootste precisie projecten tot een goed eind te brengen. Fleva Products beschikt of meerdere krachtige CO2- lasermachines, een moderne 3-assige freesmachine en een kunststof buigtafel. Hierdoor kunnen wij bijna alle technische kunststoffen nauwkeurig en snel snijden, frezen en buigen.  

Waarom Fleva Products?

Fleva Products neemt zijn adviserende rol zeer serieus. Er is hier veel kennis aanwezig met betrekking tot materialen en productietechnieken. Bent u dus nog op zoek naar ondersteuning tijdens de ontwikkeling van het onderdeel of product? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Fleva Products. Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo bent u zeker van de juiste prijs, kwaliteit en levertijd van uw gewenste onderdeel of product! 

Benieuwd naar de manier waarop wij voor u tewerk gaan? Bekijk onze werkwijze of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Fleva Products, voor al uw halffabricaten. 

 

Voor wie?

Wij werken onder andere voor de volgende industrieën: 

 • elektronica-industrie 
 • mobiliteitsbranche 
 • verlichtingsbranche
 • machinebouw 

 

Productie van kunststof halffabricaten

Voor de productie van kunststof onderdelen en halffabricaten maken we gebruik van diverse technieken: 

Ons moderne machinepark staat voor u klaar! 

Ontwerp en technisch tekenwerk

Naast vrijblijvend advies en ondersteuning in materialen en productietechnieken, kunnen wij uw idee ook vertalen in een ontwerp. 

Van advies tot kunststof halffabricaat, wij denken graag met u mee. 

WAT MAAKT ONS UNIEK

RECENTE PROJECTEN


HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *
  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring