Polycarbonaat buigen

De specialist voor het buigen van polycarbonaat

Als u op zoek bent naar een expert op het gebied van het buigen van polycarbonaat, dan bent u bij Fleva Products aan het juiste adres. Bij ons bedrijf vindt u namelijk de kennis en ervaring die nodig is om polycarbonaat buigen helemaal perfect uit te laten voeren. Wij gebruiken hier een hoge temperatuur bij, zodat het polycarbonaat helemaal de vorm krijgt die u wenst. Er zijn meerdere technieken die gebruikt kunnen worden om polycarbonaten te buigen. Wij gebruiken bij het buigen een speciale machine die gebruik maakt van stralingsbalken.

Professioneel polycarbonaat buigen

Bij het buigen van polycarbonaat gaat Fleva Products als volgt te werk: We gebruiken hierbij machines die voorzien zijn van stralingsbalken, die ook wel kunststof buigmachines genoemd worden. De machine is voorzien van speciale warmte spiralen, waar het kunststof opgelegd wordt. Het wordt hierna dusdanig warm dat het vloeibaar wordt. Zo kan het polycarbonaat in elke gewenste vorm gebogen worden. We kunnen u helpen met het buigen van zowel kleine als grote aantallen. De dikte maakt daarbij niet uit. We weten wel raad met polycarbonaat van 0.4 mm tot wel 10 mm. Overigens kunnen wij naast polycarbonaat ook meerdere andere kunststoffen voor u buigen, waaronder ABS, PET, PMMA, acrylaat en meer.

Meer weten over polycarbonaat buigen?

Bij Fleva Products hebben we de geavanceerde apparatuur waarmee elk materiaal precies zo gebogen kan worden als u maar wenst. Maar u bent ook bij ons aan het juiste adres als u een expert zoekt op het gebied van lasergraveren of lasersnijden. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van halffabricaat onderdelen en adviseren u graag tijdens de ontwikkeling van een bepaald product. Als u meer wilt weten over ons bedrijf, of de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen dan uw wensen graag met u door.

kunststof-lasersnijden-en-buigen
kunststof-gebogen-onderdelen
kunststof-buigtafel
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring