Bedieningspanelen en typeplaten

Bedieningspanelen en typeplaten

U streeft naar duidelijkheid en veiligheid bij de bediening van uw installaties en machines. Daarom zorgt u voor instructies en signalisaties bij schakelaars en drukknoppen. Fleva Products levert hiervoor de passende frontpanelen en typeplaatjes.

Frontpanelen en typeplaatjes gemaakt van diverse materialen

Wij vervaardigen frontpanelen en typeplaatjes uit diverse materialen. Denk hierbij aan prachtige frontpanelen die bijvoorbeeld gemaakt zijn van helder plexiglas van 5 mm dik. Of bijvoorbeeld typeplaatjes die gemaakt zijn van een 2 laags graveerbaar kunststof wat verkrijgbaar is in diverse kleuren en diktes.

De volgende materialen lenen zich uitstekend voor het vervaardigen van frontpanelen en typeplaatjes;

  • Acrylaat
  • Plexiglas
  • PMMA
  • Polycarbonaat
  • 2-laags graveerbaar kunststof
  • ABS

Bedieningspanelen en typeplaatjes gemaakt van lasertechniek

Door het toepassen van lasertechniek kunnen wij diverse teksten en symbolen laser graveren in bijvoorbeeld plexiglas of in 2 laags graveerbaar materiaal, waardoor de teksten en symbolen onuitwisbaar worden. Daarnaast gebruiken wij de lasertechniek niet alleen maar om de frontpanelen en typeplaatjes te voorzien van een gravering, maar wij gebruiken de lasertechniek ook om de bedieningspanelen en typeplaatjes de gewenste vorm te geven.

Bedieningspanelen en typeplaatjes voorzien van een opdruk

Daarnaast bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om de bedieningspanelen en typeplaatjes te voorzien van een tekst opdruk door middel van zeefdruk techniek. Ook kunnen de frontpanelen of typeplaten worden voorzien van een full-colour opdruk. dit door middel van digitaal printen.

HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring