Freesletter

Een goed alternatief voor traditionele freesletters

Frezen is een veel gebruikte manier om vormen uit een bepaald soort materiaal te snijden. Dit kan onder andere uit hout, aluminium, leer of plastic. Het is een beproefde methode om bijvoorbeeld reclameletters te maken, ook wel freesletters. Er is echter een alternatief voor de traditionele freesletter, dat er nog beter uitziet, sneller geleverd kan worden en praktisch geen nabewerking nodig heeft. We hebben het natuurlijk over het met een laser snijden van letters, een methode waarvoor u bij Fleva Products aan het juiste adres bent. Wilt u hier meer informatie over neem dan vandaag nog contact met ons op.

Laser gesneden letters op maat

Fleva Products is een bedrijf waar u terecht kunt voor het snijden van reclameletters uit een groot aantal verschillende soorten materialen. U kunt hierbij denken aan onder andere plastic, kunststof, papier en hout, maar ook bijvoorbeeld leer, aluminium en nog veel meer. Wij doen ons werk zeer nauwkeurig en houden altijd de specificaties aan zoals wij deze van de klant krijgen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere signalisaties, frontpanelen, typeplaatjes, tekstplaten en reclameletters. Naast lasersnijden kunnen wij voor u ook lasergraveren en kunststof buigen.

Meer weten over ons alternatief voor freesletters

Op zich is er niks mis met een mooie freesletter, maar als u een letter ziet die met een laser is gesneden, dan zult u toch zien dat er een groot verschil is. Met een laser kan er veel meer detaillering worden aangebracht, waar ook nog eens bijkomt dat er bij een vorm die met een laser is uitgesneden minder nabewerkt hoeft te worden. Als u hier meer over wil weten, of een aantal voorbeelden van ons werk wil zien, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. Wij helpen u graag verder en kunnen u van advies dienen aangaande bijvoorbeeld welke soort materiaal u moet gebruiken. U kunt bij ons ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Plexiglas reclameletters 15
Reclameletters van plexiglas 16
Freesletters 2
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring