dominos scooter

Kunststof onderdelen laser gesneden voor Electric Dutchman scooter

Kunststof onderdelen Electric Dutchman scooter

De Electric Dutchman Een fantastisch project waar Fleva Produts al vanaf de beginfase nauw betrokken is geweest. Trots en vol passie vertellen wij u graag meer. 

Tijdens de ontwikkelfase van de Electric Dutchman was het erg belangrijk dat de juiste materiaalkeuzes gemaakt werden. Fleva Products heeft met betrekking tot een aantal kunststof onderdelen hier een adviserende rol ingenomen.   

Fleva Products is gestart met het lasersnijden van een aantal prototype kunststof onderdelen. Deze zijn vervolgens uitvoerig getest op sterkte en UV bestendigheid en uiteindelijk goed bevonden. 

Inmiddels produceert Fleva Products vol trots een 7-tal kunststofonderdelen voor de Electric Dutchman waaronder de voetplaten die laser gesneden zijn uit zwart ABS / ASA plaatmateriaal.

Over de Electric Dutchman
De Electric Dutchman is een unieke e-scooter die door zijn modulaire ontwerp volledig kan worden aangepast aan de persoonlijke eisen en het gebruik van de klant, zowel zakelijk als privé. De Electric Dutchman is een op maat gemaakte Dutch Design e-scooter. Deze speciale uitvoering is gemaakt voor Domino’s Pizza Nederland. Dat worden nog eens snelle bestellingen!

Laser gesneden kunststof gezichtsmaskersgezichtsbeschermingplexiglas-frontpaneel-voorzien-van-graveringFrontpanelen laser gesneden en gegraveerd voor S&Q Europe BV
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring