Hout lasersnijden

Wilt u hout laten lasersnijden?

Als u hout wilt laten snijden, dan zijn er natuurlijk heel wat manieren om dit te laten doen. Als u echter op zoek bent naar de meest effectieve en snelste methode waarmee u ook nog eens de kleinste details mooi naar voren komen, dan is er eigenlijk maar een manier: hout lasersnijden. Het lasersnijden van hout is effectief, snel en geeft u een hoge mate van detaillering. Dankzij de uitermate dunne laser kunt u elk detail van bijvoorbeeld uw logo laten terugkomen in de uitsnede. Wilt u bijvoorbeeld letters laten snijden, of iets anders waar een bepaalde mate van detail in voorkomt, dan bent u bij Fleva Products aan het juiste adres. Ons bedrijf beschikt over de apparatuur die nodig is om uw logo en/of werkstuk er op zijn best uit te laten zien.

Hout lasersnijden met Fleva Products

We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat graag voor u aan de slag gaat met het lasersnijden van elke afbeelding en/of werkstuk die u maar wenst. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het gebruik van lasers. Wij kunnen elk gewenst materiaal voor u snijden, tot in dezelfde kleinste details. Wij leveren verschillende soorten producten, zoals signalisaties, frontpanelen, typeplaatjes, tekstplaten en reclameletters. Het snijden met een laser brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is een snelle, flexibele methode om iets te snijden, waarbij er nauwelijks braamvorming optreedt.

Ons bedrijf kan hout voor u lasersnijden, maar daarnaast zijn er ook andere materialen die wij met een laser voor u kunnen snijden. U kunt daarbij denken aan plexiglas, acrylaat, PMMA, multiplex, karton, papier en aluminium. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u op dit gebied bij ons heeft. Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

lasergraveren-van-berkenhout
lasersnijden-van-houten-dieren
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring