Kunststof verspanen

Alles voor het verspanen van kunststoffen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u professioneel kunststof kan verspanen? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even contact op te nemen met Fleva Products. Wij hebben namelijk de kennis in huis die nodig is om het verspanen van kunststof professioneel uit te voeren. Kunststof verspanen is een werkzaamheid waarbij materiaaldelen worden weggenomen van een basisproduct, zodat er op den duur een nieuwe vorm ontstaat. Het gaat hier dan uiteraard om de vorm die u graag wilt zien. Wij hebben de apparatuur in huis om het verspanen geheel nauwkeurig en professioneel voor u uit te voeren.

Professioneel kunststoffen verspanen

Voor het verspanen van kunststoffen raden wij u aan om eens contact op te nemen met Fleva Products. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen dan ook elke vorm voor u produceren. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van halffabricaten en kunnen dit doen vanuit meerdere verschillende soorten technische kunststoffen. We gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden door te spreken die er zijn. Het is belangrijk om in de ontwerpfase al een expert aan tafel te hebben zitten, omdat u dan rekening kunt houden met zaken als levertijd en kosten.

De expert op het gebied van halffabricaten

Fleva Products is een bedrijf waar kenners werken op het gebied van ontwerp en productie van halffabricaten. We hebben alle knowhow in huis met betrekking tot de gebruikte materialen en productietechnieken. Wij delen deze kennis graag met u, samen gaan we dan op zoek naar de beste manier om uw product te maken. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, alsmede onze contactinformatie. Neemt u gewoon even contact met ons op om alle mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. We zorgen er graag voor dat uw product straks helemaal aan uw wensen voldoet.

Kunststof frezen 26
Kunststof gebogen producten 25
Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring