Laser graveren

Lasergraveren met Fleva Products

Als u iets wil laten graveren, dan is het belangrijk hier een goede methode voor te gebruiken. Per slot van rekening wilt u toch dat het gene u laat graveren ook permanent zichtbaar zal zijn. Als u iets wil laten graveren dat er perfect uitziet en waarbij u vele details kunt laten aanbrengen, dan raden we u aan om lasergraveren te overwegen. Lasergravering is een manier van graveren waarbij laserbundels met behulp van scanners razendsnel over het te graveren materiaal worden gestuurd. Het laserlicht absorbeert, waardoor er een onomkeerbare verbranding of pigmentverandering plaatsvindt. Aangezien de laserbundels zeer dun zijn, is het mogelijk om met die details te werken die u bij andere manieren van graveren niet krijgt. Zo kan een logo of foto veel gedetailleerder op meerdere soorten materiaal worden aangebracht.

De voordelen van lasergraveren

Er zijn behoorlijk wat voordelen op te noemen van lasergravering. Bij deze methode kunnen meerdere verschillende materialen even goed gegraveerd worden. Op elk van deze materialen zal het gegraveerde ook vrijwel altijd te zien blijven. Aangezien er complexe afbeeldingen gegraveerd kunnen worden met laser gravering, kunt u deze manier onder andere gebruiken voor plexiglas, acrylaat, PMMA, MDF, RVS en aluminium. Wij kunnen met onze geavanceerde lasermachine voor u afbeeldingen graveren van tot wel 900 bij 600 mm. Dit is een formaat dat met andere manieren van graveren niet snel bereikt zal worden.

Meer weten over Fleva Products?

Als u meer wil weten over lasergraveren en onze andere diensten, zoals lasersnijden, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. Wij laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen en staan klaar met advies. Samen met u bekijken we hoe we te werk gaan en welk materiaal we het beste kunnen gebruiken. Op onze website vindt u daarnaast ook uitgebreide informatie over Fleva Products.

Gegraveerde alumnium typeplaatjes 4
trespa lasergraveren
Snijplank-graveren-1024x768
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring