De mooiste typeplaatjes

Je bent op zoek naar een bedrijf dat typeplaatjes kan maken? Een bedrijf dat deze typeplaatjes dusdanig afwerkt dat ze onuitwisbaar zijn en iedereen ze duidelijk kan lezen? Je moet dan bij Fleva Products zijn. Ons bedrijf maakt typeplaatjes door middel van onder anderen een laser, die de plaatjes graveert op elk gewenst materiaal. Heb je dan ook bijvoorbeeld een product waar een typeplaatje op gezet moet worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de geavanceerde apparatuur die nodig is om de beste plaatjes voor jou te maken. Uiteraard voldoen al onze plaatjes altijd aan alle vereisten die aan een typeplaatje gesteld worden. Naast typeplaten kunnen we uiteraard nog veel meer graveren. Ook lasersnijden behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Een typeplaat op maat

Bij ons krijg je een typeplaatje waar precies op staat wat je nodig hebt. Typeplaatjes die aan duidelijkheid niks te wensen overlaten, wat de veiligheid van een bepaalde machine alleen maar ten goede komt! Je kunt hierbij denken aan typeplaten die gemaakt zijn van 2 laags graveerbaar kunststof, verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren en diktes. Wij kunnen typeplaatjes vervaardigen van een groot aantal verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld acrylaat, plexiglas, PMMA, aluminium en RVS. Met behulp van onze lasertechniek en digitale printtechniek maken wij een typeplaat, die niet alleen de juiste informatie bevat, maar die daarnaast ook nog eens precies de gewenste vorm heeft.

Meer weten over onze typeplaten?

Als je meer te weten wil komen over onze typeplaatjes, maar ook over onze andere producten en diensten, dan verwijzen we je graag naar de andere pagina’s op onze website. We kunnen je natuurlijk ook altijd in persoon helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen en om advies te vragen aan onze experts. We stellen met plezier een offerte voor je op.

rvs-naambordje
typeplaatje-printen-voor-optiklok
gegraveerde-aluminium-typeplaatjes
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Linkedin

Linkedin

YouTube

YouTube

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring