Kunststof buigen

Kunststof buigen

Naast het lasergraveren, lasersnijden, graveren en frezen bent u bij Fleva Products ook aan het juiste adres voor het laten buigen van uw kunststoffen. Vrijwel alle thermoplastische kunststoffen kunnen met behulp van warmte worden vervormd of verbogen.

Technieken kunststof buigen Fleva Products

Er zijn diverse technieken mogelijk voor kunststof buigen, maar de techniek waar Fleva Products voornamelijk veel gebruik van maakt zijn machines die voorzien zijn van stralingsbalken, ook wel kunststof buigmachines genoemd. De kunststof buigmachine is voorzien van een aantal warmte spiralen waar kunststof opgelegd wordt. Vervolgens bereikt de kunststof een bepaalde warmte waardoor de kunststof vloeibaar wordt. Nu kan het kunststof buigen beginnen!
Hiervoor gebruiken wij voor de samples en kleine aantallen speciale hoek en radius malen. Bij grotere aantallen maken wij gebruik van opmaat gemaakte mallen die specifiek bedoeld zijn voor de desbetreffende opdracht, om zo de doorlooptijd en de kwaliteit van de serieopdracht te kunnen continueren. Wij kunnen al kunststoffen vanaf 0,4 mm dik tot maar liefst een dikte van 10 mm moeiteloos buigen.

Welke kunststoffen laten zich uitstekend buigen?

HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

  Naam *

  E-mailadres *

  Bericht *

  Bestand

  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

  Algemene voorwaarden*
  Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring