Kunststofbuigen

Laat uw kunststof buigen door Fleva Products

Fleva Products is het bedrijf voor u als u kunststof wil laten buigen. Stel dat u een werkstuk wil laten maken van een bepaalde kunststof, dan raden wij u aan om dit door ons te laten doen. Wij hebben de geavanceerde apparatuur waarmee we materiaal op elke gewenste manier kunnen laten buigen. Wij maken hiervoor gebruik van machines met zogeheten stralingsbalken, wat ook wel kunststof buigmachines worden genoemd. Deze machine is voorzien van zogeheten warmte spiralen, waar het kunststof dan opgelegd wordt. Het materiaal wordt dan op een bepaalde temperatuur gebracht, waardoor het vloeibaar wordt. Het is dan mogelijk om het te buigen in diverse vormen die u maar wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige driedimensionale letters laten maken, die goed staan op elke bedrijfsgevel.

Het buigen van kunststof

Laat u kunststof buigen, neem dan contact op met Fleva Products. Ons bedrijf is zeer veelzijdig op het gebied van het maken van werkstukken en logo’s op verschillende materialen. Naast het buigen van kunststof kunnen we namelijk ook lasersnijden en lasergraveren. Met lasersnijden kunnen we snel een logo uit een bepaald materiaal snijden, tot in de kleinst mogelijke details. Met laser graveren zetten we een logo of foto permanent op een oppervlak. Ook dit gaat razendsnel en tot een grote mate van detaillering. We hebben voor al deze verschillende methodes de meest geavanceerde apparatuur voor u klaarstaan.

Meer weten over kunststof buigen?

Het buigen van kunststof is een methode die niet zo bekend is als bijvoorbeeld lasersnijden of lasergraveren. Als u hier dan ook meer over wilt weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over deze methode en hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw logo er zo perfect mogelijk uitziet. We kunnen u alle mogelijkheden uit de doeken doen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Op onze website vindt u ook een grote hoeveelheid informatie over de diensten die we u kunnen bieden.

Kunststof-lasersnijden-buigen-1024x768 (1)
Kunststof buigtafel 24
Kunststof gebogen producten 25
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring