Polycarbonaat frezen

De expert op het gebied van polycarbonaat frezen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel polycarbonaat voor u kan frezen? Neem dan vandaag nog contact op met Fleva Products. Bij ons vindt u de kennis en ervaring die nodig zijn om het frezen van polycarbonaat helemaal perfect uit te kunnen voeren. Wij beschikken over een moderne 3-assige freesmachine waar alle soorten technische kunststoffen mee gefreesd kunnen worden. Deze machine wordt bediend door medewerkers van Fleva Products die veel ervaring hebben op het gebied van frezen, alsmede in het werken met deze machine.

Polycarbonaten frezen

Bij Fleva Products hebben we de beschikking over een professionele freesmachine die uitgerust is met een vacuum werkblad. Het werkbereik hiervan is 1200 x 1200 x 250 mm. Dit heeft als gevolg dat werkstukken met een grote nauwkeurigheid gefreesd kunnen worden, wat een zeer positief resultaat heeft. Er zijn onder andere geen opspanmaterialen nodig. Zodoende kunnen wij sneller werken en een lagere prijs rekenen. Fleva Products is dan ook het bedrijf om te contacteren als er iets met hoge kwaliteit gefreesd moet worden. U bent bij ons aan het juiste adres voor contourfrezen, graveren, groef frezen, verstek frezen en diepte frezen.

Professioneel frezen van polycarbonaat

Voor het professioneel frezen van polycarbonaat neemt u vandaag nog contact op met Fleva Products. U kunt ook contact met ons opnemen voor een groot aantal andere bewerkingen. Zo zijn wij experts op het gebied van lasergraveren, lasersnijden en kunststof buigen. Wij zijn sterk in het produceren van halffabricaat onderdelen en producten van kunststof. U kunt ook bij ons terecht als u advies of ondersteuning nodig heeft bij de ontwikkeling van een onderdeel of een product. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is voor het product dat u aan het ontwikkelen bent. Met een goede planning kunt u namelijk flink besparen op de kostprijs.

flo70
Plexiglas-cover-voorzien-van-een-verzinking
Kunststof gebogen producten 25
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring