Kunststof lasersnijden

Lasersnijden van kunststof

Voor het lasersnijden van kunststof kunt u het beste contact opnemen met Fleva Products. Ons bedrijf heeft de geavanceerde apparatuur voor u klaarstaan, waarmee we tot in de kleinste details uw werkstukken kunnen snijden. Het snijden met een laser brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u er bij het lasersnijden van kunststof zeker van zijn dat dit snel gebeurt, waar ook nog bij komt dat het een zeer flexibele methode is. U kunt namelijk tot in de kleinste details een uitsnede laten maken, tot wel een tiende van een millimeter. Dit is mogelijk doordat de laserstraal waarmee gesneden wordt zeer dun is.

Kunststof lasersnijden

U heeft een logo dat uit kunststof gesneden moet worden? Of misschien wilt u letters laten snijden, of een andere gecompliceerde vorm? Neem dan vandaag nog contact op met Fleva Products. Ons bedrijf helpt u bij het verkrijgen van een logo, letters of vorm in kunststof waar u honderd procent tevreden mee kunt zijn. Naast kunststof bieden wij u ook nog de mogelijkheid om vormen te laten snijden uit een groot aantal andere materialen. Denk hierbij onder andere aan karton, hout, plastic, plexiglas, multiplex en leer. Bij elk materiaal zult u geen grotere mate van detail vinden dan bij het snijden met een laser. Bij Fleva Products zijn we zeer bedreven in deze manier van snijden, waar we de meest geavanceerde apparatuur voor gebruiken.

Meer weten over kunststof lasersnijden?

Als u meer wil weten over ons bedrijf en de diensten die we u kunnen leveren, dan kunt u hier altijd vrijblijvend contact over opnemen met ons. We laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen en welke kosten hieraan zijn verbonden. Elders op onze website vindt u gedetailleerde informatie over Fleva Products en onze methode van snijden, maar ook over lasergraveren.

Sleutelhangers-gemaakt-van-grijs-plexiglas 20
Lasergesneden voetsteunen 7
lasersnijden van plexiglas 10
kunststof lasersnijden 3
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring