laser snijden

Laat uw producten lasersnijden door Fleva Products

U heeft een werkstuk dat gesneden moet worden? Tot voor kort was het frezen van een werkstuk hier hier een goede optie voor. Tegenwoordig is er echter een manier die nauwkeuriger en sneller werkt: lasersnijden! Met laser snijden heeft u de beschikking over een manier van snijden die geheel contactloos is. Daar komt bij dat de laserbundel slechts een tiende millimeter dik is, zodat het mogelijk is om nog fijnere details te maken. Hierdoor is nabewerking ook niet meer nodig, er treden bij dit proces namelijk praktisch geen bramen of andere oneffenheden op. Bij Fleva Products beschikken we over een krachtige laser waar we al uw werkstukken mee kunnen snijden!

De voordelen van lasersnijden door Fleva Products

Als u ervoor kiest om uw producten te laten laser snijden door Fleva Products, dan brengt dat nogal wat voordelen met zich mee. De nauwkeurigheid waarmee er gesneden kan worden is natuurlijk heel erg belangrijk. Onze laser kan tot op 100 micron nauwkeurig snijden, een score die u met behulp van freeswerk minder snel zult kunnen bereiken. De laser biedt ook een enorme vormvrijheid. Heeft u bijvoorbeeld een werkstuk of een logo dat gesneden moet worden, dan zijn de kleinste details met onze methode mogelijk. Ook kan er met een laser door een groot aantal verschillende materialen gesneden worden.

Lasersnijden met Fleva Products

Bij Fleva Products kunt u altijd terecht als u een van de volgende materialen wilt laten snijden: plexiglas, acrylaat, PMMA, polyethyleen, polypropyleen, ABS leer, hout, MDF, multiplex, aluminium en RVS. U ziet dat u bij ons een groot aantal verschillende mogelijkheden heeft. Wij nemen deze opties graag eens met u door. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft, of als u graag meer wil weten over wat wij voor u kunnen betekenen. We kunnen dit toelichten in een vrijblijvend gesprek, we sturen u ook graag een keer een vrijblijvende offerte toe.

Gelaserde kartonnen mal 5
Lasersnijden van berkenhout 8
Sleutelhangers-gemaakt-van-grijs-plexiglas 20
HOE KRIJG JE CONTACT

CONTACT ONS


Email:

Email:

info@flevaproducts.nl

Telefoon:

Telefoon:

+31 (0)492 70 02 47

Adres:

Adres:

Papenhoef 21L
5737 BS Lieshout
Nederland

Naam *
E-mailadres *

Bericht *

Bestand

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, dxf, dwg, ai, svg.

Algemene voorwaarden*
Ja, ik accepteer de algemene voorwaarden en privacyverklaring